Verticale tuinen voor binnen en buiten!

Plant Design is al jaren dé referentie in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenmuren en verticale tuinen. We toveren uw saaie muren om tot groene, levende kunstwerken met een unieke uitstraling. Verschillende formaten, afwijkende vormen en een uitgebreide plantenkeuze zorgen ervoor dat geen enkele groenmuur hetzelfde is.

aanbod verticale tuinen

Uitgebreide keuze

Groenmuren voor het interieur worden ook vaak groenwanden genoemd. Het kan gaan van een kleine kruidenmuur in een keuken tot een gigantische groenwand in een inkomhal van een bankgebouw of een winkelcentrum. Doordat temperatuur en verlichting binnen meestal naar wens geregeld kunnen worden, is de plantenkeuze zeer uitgebreid: van inheemse planten tot exotische exemplaren.

Groengevels

Ook hier zijn er talloze mogelijkheden op het vlak van vorm en grootte. Groengevels worden afgestemd op ons klimaat door vooral te werken met een selectie van inheemse groenblijvende planten. Een groenmuur aan de buitengevel kan een uitstekend alternatief vormen voor een klassieke gevelrenovatie of kan een imagoversterkende blikvanger vormen van een bestaand of nieuw bedrijfsgebouw.

aanbod verticale tuinen

PlantDesign is al jaren dé referentie in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenmuren en verticale tuinen. We toveren uw saaie muren om tot groene, levende kunstwerken met een unieke uitstraling.

100% Maatwerk

PlantDesign kan u meerdere systemen en opties aanbieden.
Bekijk ons aanbod

10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen van groengevels.
Bekijk ons portfolio

Familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf, to-the-point en altijd bereikbaar.
Over PlantDesign - brand of Vice Verda

Benieuwd naar onze groengevel en verticale tuin realisaties?

Bent u benieuwd naar wat een plantenmuur u te bieden heeft? Of wenst u eerder inzicht in de opbouw van een plantenmuur? Vind het antwoord op uw vragen op onze website. Interesse naar enkele van onze uitgevoerde projecten? Laat u inspireren!

Onze klanten aan het woord

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)483 45 64 88

Stuur een email
Neem contact op met Plant Design, dé specialist in groengevels